TID & tendenser

Artikler fra 2021

TT 01 2021

De 10 hyppigste abonnementsfejl – og hvordan du fikser dem

Antallet af abonnementsforretninger eksploderer i disse år.…

6 common subscription model setbacks and how to avoid them

This article helps you to anticipate some of the challenges…

Pulse 2021 – Forbrugertrends set i en marketingkontekst

Trends er nøglen til at skabe innovation. Det gælder især…

Hvor går reklameforbruget hen og hvorfor?

Reklamer i bred forstand er – på godt og ondt – et ganske…

Er alle annoncører skurke i reklameland?

Vi bliver nødt til at indse det: Tiden, hvor et catchy…

Få det til at ske

I denne artikel vil du møde 100 forandringsledere og høre…

Coronaregningen kunne have været mindre

Mange vil beskrive de sidste 12 måneder som de mest…

A new and more sustainable normal

The development of the year 2020 has led to the…

Bæredygtig business

Der debatteres for tiden om, hvorvidt man kan tjene penge…

Subscrybe to the Scandinavian Subscription Survey

A new report from the consulting agency Subscrybe provides…

Få fat i de rigtige medlemmer

Lad os bruge to millioner kroner på en tv-kampagne. To…

TT 02 2021

Tænk hvis vores forbrug gik i O 

Hvad nu, hvis du aldrig købte noget uden også at sælge…

Anti-trend og bæredygtig livsstil

Hvad vil det sige at leve et bæredygtigt liv? Betyder det…

Your company culture

Culture is the foundation of any organisation, the unique…

Does the world need Mavericks?

Yes, because pushing humanity forward is dependent on…

Den nye minimalisme

Minimalismen synes at være tilbage igen. Vi kender stilen…

Intuition – pej trend SS 22

Fremtidens forbrugere skal lade intuitionen råde. Det er…

Kend din trend

”Hvor kom det lige fra?”. Sådan tænker vi ofte, når en…

It is time for a fresh view of the future

Futureproofing is the leadership discipline for the 2020s:…

Fordybelse – fremtidens superevne 

Fordybelse forløser menneskets potentiale som tænkende og…

Det intelligente mellemrum

Vi løser ikke fremtidens udfordringer ved at snakke dem…

TID & tendenser 03 2021

Hvor er empatien blevet af?

Manglen på sund fornuft i virksomheder (og i livet) har en…

Fremtidens ledere er morgendagens helte 

Lederne står i dag på kanten til fremtiden og tipper mod en…

pej kids – a new beginning 

A new trend book has been born – again. In august 2021 the…

pej colour crush

Fremtidens fire nøglefarver taler til to typer forbrugere:…

Bæredygtighed afhænger af helhedsbetragtninger

Forskning og udvikling skal bane vejen for en mere…

Når maden smager af god stemning 

Når vi spiser, handler oplevelsen af måltidet om meget…

Morgendagens madiværksættere udvikler i fællesskab

Det nordiske madlandskab udvikler sig hele tiden, både på…

Når konverteringsfokusset kvæler dit brand

Hvorfor er det, at vi negligerer den langsigtede branding…

Den modne målgruppe 

Det grå guld, ældrebyrden, ældrestyrken, seenagers,…

Performancemål er præcise – men branding er bedre

I en tid med fokus på online markedsføring kan man ikke…

Hjernepauser – genopladning og gratis genialitet

Engang spurgte man til jobsamtalen: HVAD kan du? Fremover…

Corona styrker content

Covid-19-pandemien har gjort content marketing mere…

Markedsføring er kærlighed

Har du lagt mærke til, at kørende sælgere kan noget helt…

En særlig stemning

Det gør noget særligt ved os at træde ind i en atmosfære,…

Viljestyrke – pej trend AW 22/23 

Forestil dig et forhindringsløb, hvor ingen af deltagerne…

Bæredygtig æstetik, hygiejne og nye teknologier i fremtidens emballagedesign

Emballagedesignet er en afgørende faktor, når forbrugerne…

Etik, klima og identitetspolitik ændrer vores kostvaner

Vores tolerance over for mad, der ikke umiddelbart opfattes…

Genstart fællesskabet 

Kriser og dybe forandringer i organisationer rammer både…

Ledelse af ledere – kunsten at finde og træde nye stier 

Når en leder rykker opad i organisationen, skal noget læres…

De, der bliver ledere i dag, bliver det ikke i fremtiden 

Brug lige to sekunder på at fremkalde et indre billede af…

Hvordan bliver 2022? 

I lyset af de scenarier, som de seneste par år har…