Vores tolerance over for mad, der ikke umiddelbart opfattes som ’naturligt’, vokser i disse år, hvis maden til gengæld tjener et højere formål. Tiden er ved at være rigtig for mad med rødder i et laboratorium snarere end i marken og stalden. Når det gælder vores sundhed, sender identitetspolitiske strømninger os også i retning af laboratoriet.

Af Flemming Birch

For omkring seks år siden kom produktet Soylent på markedet. Soylent er et pulver, der er designet til at indeholde alt det bedste til at holde menneskekroppen i gang. Pulveret blandes i vand, og så drikker man det, når man har lyst. Man behøver aldrig mere sætte sig omkring aftenbordet med familien eller holde frokostpause på arbejdet. Man behøver ikke lave mad, eje et køleskab, en ovn, et komfur, en kniv eller en gaffel. Soylent holder sig i to år, så man kan bare bestille al sin mad til to år ad gangen fra Soylents webshop. Så er det også slut med at købe ind. Produ

Hovsa…

Denne artikel kræver login. Er du allerede abonnent på TID & tendenser, kan du bare logge ind herunder. Er du ikke abonnent kan du få et abonnement lige her. Vi kører med Black Week priser i denne uge.