Vi løser ikke fremtidens udfordringer ved at snakke dem ihjel. Flere og flere virksomheder og organisationer sætter stilhed på dagsordenen for at træffe bedre beslutninger, skabe nærvær og opnå bedre samarbejde i en travl arbejdsdag. Det kræver et modigt opgør med en norm, der dikterer en konstant talestrøm. Og her spiller støjfri ledelse en afgørende rolle. 


Af Bastian Overgaard


Forestil dig, at du står blandt 10.000 mennesker på et fodboldstadion. Lugten af øl og pølser fylder dine næsebor. Rivaliserende fans synger, råber og klapper fra tribunerne. En skinger stemme annoncerer ulovligt parkerede biler over højtaleranlægget, og et tågehorn hyler med jævne mellemrum.

Larmen er øredøvende, da spillerne løber ind på plænen. En officiel talsmand står med en mikrofon og får skabt nogenlunde ro på det summende stadion. En spiller fra en anden klub er for tre dage siden død af et hjerteanfald. Du kender h

Hovsa…

Denne artikel kræver login. Er du allerede abonnent på TID & tendenser, kan du bare logge ind herunder. Er du ikke abonnent kan du få et abonnement lige her.