TID & tendenser

Skandinaviens eneste tidsskrift om tidsånd, samfund, forbrug og livsstil

Hvad er TID & tendenser?

TID & tendenser er et unikt og perspektiverende tidsskrift med fokus på tidsånd, samfund, livsstil og forbrug på tværs af brancher. TID & tendenser består af:

  • 4 årlige trykte tidsskrifter

  • En online nyhedsportal og en ugentlig trend update pr. mail

  • Et stort online søgbart arkiv med mere end 10 års udgaver af perspektiverende artikler

Hvad er visionen bag TID & tendenser?

Redaktionens mission er at klæde beslutningstagere, strateger, ledelse, koncept- og produktudviklere, design-, marketing- og salgspersonale på til fremtiden med inspirerende og perspektiverende artikler om tidsånd og trends.

TID & tendenser er en del af Nordeuropas største trend- og inspirationshus pej gruppen, som i mere end 40 år har været livsstilsbranchens foretrukne sparringspartner.

Hvad skriver TID & tendenser om?

TID & tendenser holder læserne opdateret på fremtid, tidsånd og økonomi samt nye trends inden for politik, medier, marketing, ledelse, livsfaser, generationer, demografi, livsstil, køn, velfærd, sundhed, fødevarer, uddannelse, kultur, religion, forbrug, detail, nethandel etc.

Læs TID & tendenser
Hvem skriver i TID & tendenser?

Tidsskriftet har en unik og stærk skribentskare, der er fagligt velfunderede, gode formidlere og som evner at perspektivere deres respektive fagområde til fremtiden. Blandt skribenterne er Anne Glad, Anne Skare Nielsen, Ann Lehmann Erichsen, Birthe Linddal, Camilla Birch, Emilia van Hauen, Flemming Birch,

Henrik Meng, Henrik Libak, Jesper Bo Jensen, Johannes Andersen, Karen Schousboe, Lars Tvede, Louise Byg Kongsholm, Mads Arlien-Søborg, Marianne Levinsen, Mikael R. Lindholm, Ole E. Andersen, Poul Erik Jakobsen, Soulaima Gourani og mange flere.

TID & tendenser bringer også artikler fra pej gruppens tænketank, Fremtidstanken.

Et abonnement på (tt) består af:

  • Fire årlige trykte tidsskrifter

  • To årlige udgaver af pej gruppens retail magasin: Retail Mag
  • En online nyheds- og trendportal

  • En ugentlig trend update pr. mail

  • Et stort online søgbart arkiv med mere end 10 års udgaver af perspektiverende artikler

  • Gratis adgang for en person til årligt Kick Off-seminar i Herning eller København

”Som rådgivere inden for kommunikation og medier er det afgørende for os at være opdaterede på relevant viden om forbrugerne, samfundstendenser og tidsånd på tværs af mange forskellige brancher. pej gruppen giver os overblik og kvalificeret fortolkning af de vigtigste trends og tendenser. Med abonnement på TID & tendenser får vi en god kombination af løbende opdateringer i onlineuniverset og fire årlige udgivelser, der går i helt dybden med interessante emner, som altid giver os nye, anderledes perspektiverpå vores og vores kunders udfordringer.”Mindshare, Business Planning Manager Camilla Wrang (Abonnent)
”Jeg tjekker ofte artikelarkivet i TID og tendenser, når jeg researcher eller søger inspiration til en ny opgave.Både på fødevarer og detailhandel er de formidable til at samle de seneste globale og lokale trends.”Selvstændig konsulent Anne Glad (Abonnent)

Nyheder fra TID & tendenser?

Tilmeld dig den ugentlige nyhedsmail og få relevante trends og tendenser direkte i din indbakke.

Klik på linket i mailen vi har sendt til dig for at færdiggøre tilmeldingen. Bemærk at bekræftelses-mailen kan ligge i din spam-folder.