Hvad er TID & tendenser?

TID & tendenser er det eneste tidsskrift i Skandinavien, der afkoder tidsånd, samfunds- og livsstilstendenser – og kommer med konkrete bud på konsekvenser for forbrug, retail og design. TID & tendenser bringer også artikler fra pej gruppens tænketank, Fremtids-tanken.

Forbrug & Livsstil
TID & tendenser beskriver konjunkturernes udvikling, vi analyserer og formidler de nyeste tal og statistikker, vi relaterer til livsstilsbranchernes udvikling og fortæller om tendenserne inden for salgskanaler, reklame, kommunikation, teknologi, livsstil, rejser, design og forbrug.

Så vil du holdes opdateret på de nye trends i politik, medier, marketing, ledelse, livsfaser, generationer, demografi, køn, økonomi, moral, etik, velfærd, sundhed, fødevarer, undervisning, uddannelse, logistik, retail, kultur og religion? Så er trenduniverset TID & tendenser relevant for dig.

TID & tendenser er en del af Nordeuropas største trend- og inspirationshus pej gruppen, som i mere end 40 år har været livsstilsbranchens foretrukne sparringspartner.

Bestil abonnement
Nyeste udgave af TID & tendenser
TID & tendenser

Nyheder fra TID & tendenser?

Tilmeld dig den ugentlige nyhedsmail og få relevante trends og tendenser direkte i din indbakke.

Klik på linket i mailen vi har sendt til dig for at færdiggøre tilmeldingen. Bemærk at bekræftelses-mailen kan ligge i din spam-folder.