Hvad er TID & tendenser?

Skandinaviens eneste tidsskrift om samfund, tidsånd, forbrug og livsstil

Selv om fremtiden synes fjern, og vi er famlende overfor den, så er den ikke farlig. Med viden om, hvor de store udviklingskurver er på vej hen og med små tegn på, hvordan fremtiden kommer til at se ud, så er det muligt at flytte og forberede både individer og organisationer. Derfor er et tidsskrift som TID & tendenser relevant læsning for dig, der gerne vil vide mere om fremtiden – på både kort og langt sigt.

Hvad er TID & tendenser?

TID & tendenser er et unikt og perspektiverende tidsskrift med fokus på tidsånd, samfund, livsstil og forbrug på tværs af brancher. TID & tendenser består af:

  • Seks årlige udgivelser af TID & tendenser
  • En ugentlig nyhedsmail med opsamling på aktuelle tendenser
  • Et stort online søgbart artikelarkiv

Hvad er visionen bag TID & tendenser?

Redaktionens mission er at klæde dig, der arbejder professionelt med innovation, produktudvikling, strategi, analyse, kommunikation, marketing og ledelse på til fremtiden med inspirerende og perspektiverende artikler om tidsånd og trends.

TID & tendenser er en del af Nordeuropas største trend- og inspirationshus pej gruppen, som i mere end 45 år har været livsstilsbranchens foretrukne sparringspartner.

Hvad skriver TID & tendenser om?

TID & tendenser holder dig opdateret på tidsånd, samfund, forbrug og livsstil samt nye trends inden for medier, marketing, ledelse, strategi, livsfaser, generationer, sundhed, fødevarer, kultur, retail med videre.

TID & tendenser prioriterer eksklusivt redaktionel indhold, så mediet er annoncefrit.

Hvem skriver i TID & tendenser?

Tidsskriftet har en unik og stærk skribentskare, der er fagligt velfunderede, gode formidlere og som evner at perspektivere deres respektive fagområde til fremtiden. Blandt skribenterne er Alexandra Krautwald, Anne Glad Wagner, Anne Skare Nielsen, Emilia van Hauen, Flemming Birch,

Jesper Bo Jensen, Johannes Andersen, Lars Tvede, Louise Byg Kongsholm, Louise Orbesen, Mads Arlien-Søborg, Martin Lindstrøm, Ole E. Andersen, Steen Hildebrandt, Stefan Nilsson, Ulrik Lynge og mange flere.

Hvad får du?

  • Seks årlige udgivelser af tidsskriftet TID & tendenser og fem logins til tidogtendenser.dk
  • Stort online søgbart artikelarkiv
  • En ugentlig nyhedsmail med opsamling på aktuelle tendenser
  • Gratis adgang for en person til årligt Kick Off-seminar i Herning, Odense eller København

Bestil abonnement

Udfyld nedenstående formular, og vi vil kontakte dig med bekræftelse på din bestilling og mere information om, hvordan du kommer igang.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Prisen på et årsabonnement er 3.100 kr. ekskl moms.
Vil du se alle fordelene ved et abonnement, så læs mere her >

Har du spørgsmål til abonnementet, er du velkommen til at kontakte os på support@pejgruppen.dk eller på tlf. (+45) 97 11 89 00.

Ønsker du at betale med kort, skal du bestille abonnementet her >

Det siger kunderne