Læs online

Nyeste udgave af TID & tendenser

Tidsskriftet TID & tendenser udkommer seks gange årligt, og du kan læse artiklerne fra de trykte blade online som en del af dit abonnement.

Indhold

TID & tendenser06 — 2022 - kommer snart

SAMFUND

Hvad kommer 2023 til at byde på?
En række eksperter tager de fremtidssynede briller på og kommer med hver deres på bud, hvad de tror vil blive kendetegnende for 2023.

Hvad gør vi, når verdens teknologier forandres stadig hurtigere?
Lars Tvede og Nicolai Chen Nielsen giver en introduktion til nogle af de tendenser og primære vektorer, som vil komme til at præge forandringerne i den kommende tid.


REKLAME & MARKETING

Knæk forbrugerkoden i en brændende verden
De nyeste tal for Mindshares Reklameanalyse, som præsenteres af Simone Misser-Pedersen, tydeliggør, at reklamebranchen fortsat er stærkt udfordret af en kritisk og ansvarligt orienteret forbruger.

Din marketingmaskine er en etbenet fodboldspiller
Ifølge Jacob Holst Mouritzen spiller alt for mange virksomheder ikke fodbold med to ben, når det kommer til at skabe en slagkraftig marketingmaskine.

 

FORBRUGERADFÆRD

Ville du lige købe en liter mælk og kom hjem med en fyldt bærepose i stedet?
Thomas Z. Ramsøy stiller skarpt på neuromarketing, som kombinerer indsigter fra hjerneforskning og psykologi for at forstå, måle og påvirke forbrugeres adfærd.

7 erkendelser, som øger effekten af den kundeoplevelse, du leverer

Vigtigheden af at fokusere på butikkens kundeoplevelse er ikke ny, men ifølge Henrik Madsen Dreijer kræver det en fornyet tilgang for at forstå kundernes faktiske virkelighed.

 

INSPIRATION

pej trend AW 23/24 – Genstart
Bliv klædt på til sæsonen AW 23/24, når Emilie Victoria Raundahl stiller skarpt på de vigtigste trends, som er præget af de seismiske forskydninger i forbrugernes holdninger og handlinger.

Goodbye to the taboo?
According to Jill Hawkins, non-conformity is the new norm and our fragmented society is looking for ways to connect, so can breaking taboos bring us together?

Læs artiklerne onlineBliv abonnent og få adgang

2022

Kommende udgivelser

Her ser du de nyeste udgivelser af TID & tendenser for i år. Klik på en udgave for at læse den. Dette kræver, at du har et abonnement og således kan logge ind. Læs mere om muligheden for et abonnement her.

No. 1 – 2022
Udgives 18. februar 2022

No. 2 – 2022
Udgives 22. april 2022

No. 3 – 2022
Udgives 20. juni 2022

No. 4 – 2022
Udgives 5. september 2022

No. 5 – 2022
Udgives 24. oktober 2022

No. 6 – 2022
Udgives 12. december 2022