Læs online

Nyeste udgave af TID & tendenser

Tidsskriftet TID & tendenser udkommer seks gange årligt, og du kan læse artiklerne fra de trykte blade online som en del af dit abonnement.

Indhold

TID & tendenser01 — 2023

FREMTIDENS ARBEJDSLIV

Giv mig tidsarkitektur til mig indre ur
I fremtiden vil du arbejde efter din kronotype, og den samfundsmæssige tidsarkitektur vil understøtte din familie-konstellation samt arbejds- og døgnrytme. Sådan lyder vurderingen fra Camilla Kring.

 

STRATEGI & LEDELSE

Pausens kraft er omdrejningspunkt i fremtidens regenerative lederskab
Det handler ikke om, hvor mange timer vi arbejder, men om hvordan vi bruger tiden. Ifølge Louise Sparf er der brug for at ændre arbejdslivets strukturer fra travlhed og kontrol til pauser og nærvær.

Tågen kommer ikke til at lette – men kan du lette ud af tågen?
Hvis vi som ledere, i samspil med vores omverden, skal finde en fælles, levedygtig vej ud af tågen, kommer det ifølge Lars AP til at kræve noget ekstraordinært af os hver især.

 

METAVERSET

Metaverset: Kortsigtet hype eller langsigtet transformation af vores digitale hverdag
Kommer metaverset overhovedet til at påvirke vores dagligdag? Bugge Holm Hansen og Sofie Hvitved ser på implikationerne for både individer, virksomheder og samfundet.

Metavers – to be or not to be
Christie Nielsen præsenterer indsigter fra en ny analyse, som tager temperaturen på forbrugernes holdning til metaverset samt dets begrænsninger og muligheder.

 

MARKETINGTRENDS

8 forbruger- og marketingtrends for 2023
Julie Daugaard og Paw Bæk Hansen stiller skarpt på otte spændende trends, som ifølge et nyt trendstudie kommer til at tegne forbrugerbilledet i 2023.

Hvilke marketing-tendenser kommer til at præge 2023?
Krisen, kunstig intelligens, klimaet, karrieren og kanaler kommer til at præge det kommende år. Thomas Wahl kommer med sit bud på, hvad marketing skal fokusere på i 2023.

Læs artiklerne onlineBliv abonnent og få adgang

2023

Kommende udgivelser

Her ser du de nyeste udgivelser af TID & tendenser for i år. Klik på en udgave for at læse den. Dette kræver, at du har et abonnement og således kan logge ind. Læs mere om muligheden for et abonnement her.

No. 1 – 2023
Udgives 20. februar 2023

No. 2 – 2023
Udgives 24. april 2023

No. 3 – 2023
Udgives 15. juni 2023

No. 4 – 2023
Udgives 4. september 2023

No. 5 – 2023
Udgives 23. oktober 2023

No. 6 – 2023
Udgives 11. december 2023