Abonnement på TID & tendenser

Vil du have ren besked uden at skulle researche nettet på kryds og tværs og stadig være usikker på, om ‘ekspertrådene’ er de rigtige? Vil du have et forum, hvor KUN medlemmer har adgang? Har du brug for indsigt og inspiration på tværs af andre brancher? Så er trenduniverset TID & tendenser relevant for dig.

Tidsskriftet formidler viden, inspiration og perspektivering til alle, der interesserer sig for trends, samfund, tidsånd, livsstil, forbrug og design, kultur- og fremtidsforskning.

Det får du med dit abonnement

TID & tendenser nr 4 2018

Kick Off
Gratis adgang for en person på pej gruppens årlige Kick off-seminar

Online trendunivers
Fri adgang til vores store online trendunivers

Fire årlige udgivelser
TID & tendenser udkommer fire gange årligt på hver 132 sider

Inspiration & viden
Hundredvis af onlineartikler spækket med inspiration og baggrund

Nyhedsmail
(tt) nyhedsmails med kort omtale af nye trends og tendenser

Relevante temaer
14 relevante temaer og flere kommer til…

Pris: 2.995,-

Alle priser er ekskl. moms
Bestil abonnement

Har du spørgsmål til abonnementet så ring til 97 11 89 00

Spørgsmål & svar?

Hvad skrives der om i TID & tendenser?
Tidsskriftet formidler viden, inspiration og perspektivering til alle, der interesserer sig for trends, samfund, tidsånd, livsstil, forbrug og design, kultur- og fremtidsforskning.

Hvor ofte er der nyt?
Lige så tit det er nødvendigt. Dog udkommer det fysiske tidsskrift TID & tendenser 4 gange årligt. Hver udgave indeholder ca. 10 artikler om relevante trends. Alle disse artikler kan selvfølgelig også læses online, og du kan kommentere på udvalgte af dem.

Hvem er målgruppen for TID & tendenser?
TID & tendenser er et tidsskrift, som henvender sig til personer, der arbejder professionelt med innovation, produktudvikling, analyse, marketing, ledelse og design.

Du sparer tid og penge
Det er afgørende for dig, at du ved, hvordan du skal forholde dig til nye trends. Det kan du læse alt om på trenduniverset TID & tendenser. Vi sparer dig for en masse tid med at gennemsøge og researche nettet for svar, som du ikke kan være helt sikker på er rigtige.

TID & tendenser:

  • er det eneste tidsskrift i Skandinavien af sin slags
  • afkoder tidsånd, samfunds- og livsstilstendenser
  • giver konkrete bud på konsekvenser for forbrug, mode, interiør, detailhandel, fødevarer, kommunikation og design
  • giver overblik samt input til nytænkning
  • giver indsigt i en stadig omskiftelig verden

Som rådgivere inden for kommunikation og medier er det afgørende for os at være opdaterede på relevant viden om forbrugerne, samfundstendenser og tidsånd på tværs af mange forskellige brancher. pej gruppen giver os overblik og kvalificeret fortolkning af de vigtigste trends og tendenser. Med abonnement på TID & tendenser får vi en god kombination af løbende opdateringer i onlineuniverset og fire årlige udgivelser, der går i helt dybden med interessante emner, som altid giver os nye, anderledes perspektiver på vores og vores kunders udfordringer.Camilla Wrang, Business Planning Manager hos Mindshare (Abonnent)