Fremtidens forbrugere skal lade intuitionen råde. Det er tid til igen at stole på mavefornemmelsen, at turde træffe de rigtige valg for os selv hver især – uden skelen til, hvad resten af verden og de mange selvbestaltede rådgivere, den almægtige presse eller de alvidende politikere giver udtryk for. Vi skal hvile mere i os selv, i vores natur og i vores individuelle rejse gennem livet. Vores intuition skal tændes igen, trænes op og gøres til et aktiv.


Af Pernille Kirstine Møller


Verden larmer. Med klimahysteri, sundhedsformaninger, krisehistorier, fake news, overinformation, pandemifrygt, politisk ustabilitet og performancekultur er det svært for den enkelte at finde hoved og hale i, hvad der er sandt og falsk, rigtigt og forkert. Det er ligeledes umuligt altid at leve i overensstemmelse med de velmenende råd, de mange formaninger, anbefalinger, påbud og retningslinjer og samtidig have et godt og afslappet liv i balanc

Hovsa…

Denne artikel kræver login. Er du allerede abonnent på TID & tendenser, kan du bare logge ind herunder. Er du ikke abonnent kan du få et abonnement lige her.