Med corona blev køkkenet pludselig et vigtigt tilflugtssted, hvor vi har transformeret bekymring til tryghed og hygge. Et sted, hvor vi holdt sammen med de få, men vigtige personer, vi måtte være sammen med. Corona gav os nye indkøbsvaner, og det hjemmelavede måltid fra bunden fik en en renaissance på rekordtid, samtidig med at vi købte lækker takeaway som aldrig før. Samtidig gik sundheden fra vigtig til kritisk. Kort sagt det, der ikke kunne ske, skete for os kollektivt. Få Strategic Foodplanner Hanne Harbos refleksioner på coronakrisens indflydelse på vores madvaner. 


Artiklen er skrevet af Hanne Harbo


Da Mette Frederiksen lukkede samfundet ned på presse­mødet den 11. marts 2020, skulle vi alle sammen deale med en pludselig og ekstrem disruption. Vi skulle tilpasse os hurtigt – og gjorde det. Men vi var usikre. Covid-19 pandemien blev en ekstrem forandringsagent, som med ét omkalibrerede hele vores liv både men

Hovsa…

Denne artikel kræver login. Er du allerede abonnent på TID & tendenser, kan du bare logge ind herunder. Er du ikke abonnent kan du få et abonnement lige her.