Fra København til Vrå, over hele landet, går de i front med at dyrke, producere, sælge, servere og spise mere frisk, lokal og mangfoldig mad i sæson fra levende og frugtbar jord. De har dedikeret deres virke og handlinger til at gentænke og praktisere, hvordan vi arbejder og spiser for grønnere, sundere og mere retfærdige og cirkulære madsystemer. De bryder med madsystemet, som vi kender det, og har
Denne artikel kræver abonnement
Bestil nu og få adgang med det samme
De første 30 dage er gratis og uden binding
Bestil abonnement
Har du allerede et abonnement? Så kan du blot logge ind

Flere artikler
Fremtidens arbejdsmarked
Danskernes arbejdsliv anno 2025 viser bekymrende tendens
Bæredygtighed
En herlig tendens
Strategi & ledelse
Arbejdsglæde er ikke længere en luksus – det er en strategisk nødvendighed
Retail & e-tail
Hold øje med disse e-commerce trends i 2025
Retail & e-tail