At være fotograf er også at være tankelæser – eller rettere ’tanke-billede-læser’ – så kundernes drømme og ideer kan visualiseres. Derfor har Inge Skovdal fra fotohuset Skovdal Nordic udviklet et gastronomisk hjul, der giver et fælles sprog baseret på 11 kategorier, som er beskrevet med 88 billeder og sat op som et stort virtuelt kompas, som kunde og fotograf kan navigere i.
 
Denne artikel kræver abonnement
Bestil nu og få adgang med det samme
De første 30 dage er gratis og uden binding
Bestil abonnement
Har du allerede et abonnement? Så kan du blot logge ind
Flere artikler
Kommunikation & marketing
De vigtigste medietrends i 2025
Retail & e-tail
Trends der vil forme e-commerce i 2025
Inspiration
pej gruppen præsenterer “Årets farve 2025”
TidsåndGratis artikler
Verden forandrer sig i hidtil uset tempo
(tt) nyhederGratis artikler
Årets sidste udgave af TID & tendenser er udkommet
Retail & e-tailGratis artikler