Det spørgsmål har vi stillet denne måneds Fremtidspanel, hvor tre eksperter kommer med deres tanker og holdninger til et aktuelt emne. Fremtidspanelet  i august består af konsulent og madnørd Johanne Sønderlund Birn, forbrugerekspert Flemming Birch og direktør for FOOD-Aarhus Anna Lund.

 

Johanne Sønderlund Birn, konsulent og madnørd
’Lokal, delikat og velsmagende’
I fremtidens fødevareunive


Så for pokker, denne artikel er låst…

Det bør du dog ikke se som en hindring, men snarere som et incitament til at tegne et abonnement på TID & tendenser. Et abonnement der giver dig fuld adgang til masser af indhold spækket med inspiration, viden og indsigt i, hvilke tendenser der er værd at holde øje med.

Læs mere om de mange fordele du får som abonnent på TID & tendenser her

Bestil abonnement

Har du allerede et abonnement? Så kan du blot logge ind

De abonnerer påTID & tendenser

Privacy Preference Center