Det spørgsmål har vi stillet denne måneds Fremtidspanel, hvor tre eksperter kommer med deres tanker og holdninger til et aktuelt emne. Fremtidspanelet i august består af konsulent og madnørd Johanne Sønderlund Birn, forbrugerekspert Flemming Birch og direktør for FOOD-Aarhus Anna Lund.
Johanne Sønderlund Birn, konsulent og madnørd
’Lokal, delikat og velsmagende’
I fremtidens fødevareunivers bliver omsorg et nøg
Denne artikel kræver login.
…Er du allerede abonnent på TID & tendenser, kan du bare logge ind herunder. Er du ikke abonnent kan du få et abonnement lige her.
Flere artikler
Fremtidens arbejdsmarked
Hvordan kan arbejdsmarkedet tilpasse sig seniorerne?
Tidsånd
3 hurtige til Sofie Hvitved
Trends & design
Kender du sæsonens forbrugertyper?
Trends & design
Hold øje med disse blomster- og plantetrends i 2023
Samfund