Det spørgsmål har vi stillet denne måneds Fremtidspanel, hvor tre eksperter kommer med deres tanker og holdninger til et aktuelt emne. Fremtidspanelet  i august består af konsulent og madnørd Johanne Sønderlund Birn, forbrugerekspert Flemming Birch og direktør for FOOD-Aarhus Anna Lund.

 

Johanne Sønderlund Birn, konsulent og madnørd

’Lokal, delikat og velsmagende’

I fremtidens fødevareunivers bliver omsorg et nøgleord – både i forhold til at drage omsorg for sig selv, omsorg for hinanden og omsorg for planeten. Klimaskammen bliver vekslet til et ønske om en dybere forbindelse til den mad, vi spiser.

Vi vil væk fra den løftede pegefinger og alt det, vi ikke må og i stedet fokusere på, at den mad, vi sp

Hovsa…

Denne artikel kræver login. Er du allerede abonnent på TID & tendenser, kan du bare logge ind herunder. Er du ikke abonnent kan du få et abonnement lige her.