Få indsigt i fødevarebranchens fremtid på pej gruppens konference Food + Consumer Trends, som retter blikket mod tidsånd, forbrugeradfærd samt kommercielle trends til fødevarer, detail, kommunikation og emballage.
Tidsånd og forbrug rykkes fremad på spillepladen under og efter en krise. Observationer af forbrugere og deres adfærd før, under og efter Covid-19 har givet en indikation af, hvad fremtiden byder på. Fremtiden er her nemlig allerede – blot i små tegn og bevægelser, som skal afkodes og omsættes til retningslinjer for fremtidige produkter og services.
På pej gruppens fødevarekonference i september 2021 i Oslo, København eller Herning bringer stærke trendforskere, erfarne fagfolk og inspirerende cases nye indsigter og perspektiver på banen.
Hør blandt andet om, hvad 20’erne byder på, hvad der driver forbrugeren, og hvordan kunstig intelligens i fremtiden kan bruges indenfor fødevaretrends. Og lyt til spændende cases fra blandt andet Fresh.Land, Popseco og Mikkeller.
Læs mere om pej gruppens fødevarekonference her.