Et nyt år, nyt layout og ikke mindst en helt ny specialudgave af pej gruppens fremtidsperspektiverende tidsskrift, TID & tendenser. Med bidrag fra en række erfaringsrige fremtidstænkere sætter årets første udgave af TID & tendenser fokus på fremtidens arbejdsmarked.

Hvad vil kendetegne fremtidens arbejdsmarked? Hvem skal udføre det kedelige arbejde? Vil den unge generation gøre oprør med nutidens fastlåste arbejdsstyrke? Og bliver fritidsaktiviteter prioriteret højere end karrieren?

Det er nogle af de spørgsmål, som eksperter, fagfolk og pej gruppens faste fremtidstænkere besvarer i den nyeste udgave af TID & tendenser, som har fokus på fremtidens arbejdsmarked. Med afsæt i forskellige synspunkter og vinkler er TID & tendenser nr. 1 2019 fyldt med dybdegående artikler, som belyser, hvordan arbejdsmarkedet har udviklet sig, hvordan det er i dag, og hvordan virksomheder og medarbejdere skal tilpasse sig i fremtiden.

TID & tendenser nr. 1 2019 udkommer mandag den 14. marts og sendes til alle abonnenter. Specialudgaven kan både fås som en del af et abonnement på TID & tendenser og købes i løssalg.

Er du ikke abonnent? Læs meget mere om et abonnement på TID & tendenser her.