Kalenderen siger 2020, og årets første udgave af TID & tendenser er netop sendt til tryk. I tidsskriftet kickstarter vi det nye årti med en række perspektiverende artikler, der giver dig masser af relevant viden og indsigt.

For 25 år siden blev tidsskriftet TID & tendenser genfødt af pej gruppen, der overtog titlen fra etnologen og kulturforskeren Karen Schousboe, som fortsatte som skribent på tidsskriftet i mange år.

I de mange år der er gået siden da, har tidsskriftet leveret viden, indsigt og perspektiv gennem et godt og solidt samarbejde med nogle af de bedste eksperter, meningsdannere, forfattere og foredragsholdere – ikke kun i Danmark, men på verdensplan.

Trods det faktum, at meget journalistik i dag handler om korte nyheder, gratis indhold og fængende overskrifter, er 25 år med TID & tendenser et bevis på, at kvalitetsjournalistik samt dybdegående og perspektiverende indhold, der kan omsættes til strategi og handlingsplaner, er højt værdsat.

I TID & tendenser sætter vi denne gang fokus på livsfaser og det iscenesatte publikum, ligesom vi kommer omkring markante fødevaretrends og forskellige typer madaktivister.

Blandt temaerne i den nye udgave er også bæredygtighed og forretningsudvikling, og så ser vi nærmere på fremtidens bolig med syv signifikante boligtrends samt konceptet coliving.

TID & tendenser nr. 1 2020 udkommer tirsdag den 17. marts. Tidsskriftet sendes til alle abonnenter.

Er du ikke abonnent? Læs meget mere om et abonnement på TID & tendenser her.