Nu har du mulighed for at opleve to af de mest anerkendte og globalt orienterede trendforskere.

I foråret og forsommeren 2023 gæster de to verdenskendte trendforskere Li Edelkoort og David Shah pej gruppens events.

 

Li Edelkoort: Indblik i trendforskerens univers

Det hollandske trendkoryfæ Li Edelkoort afholder i marts sit halvårlige trendseminar, som traditionelt samler toppen af den danske designbranche.

Li Edelkoort har i mere end 45 år sat sine fodaftryk i alle hjørner af de kreative industrier, og hun har flere gange sat dagsordenen for visioner hos designere, arkitekter, udviklere og marketingfolk over hele verden.

For nogle år siden var hun først med udmeldingen: ”Fashion is dead”. Med sit bombastiske udsagn udfordrede hun den traditionelle tankegang i modeverdenen om, hvad mode tilførte af værdi til både forbrugere og samfund.

Når hun ikke turnerer verden rundt med sine foredrag, fungerer hun som leder af trendbureauet Trendunion i Paris. Hun er desuden professor og kurator på en lang række projekter over hele verden.

Læs mere om webinaret den 9. marts 2023 med Li Edelkoort her.

 

David Shah: Præsentation af de store trendoverskrifter

Ligesom Li Edelkoort har David Shah i mere end 45 år markeret sig som en af pionererne i trendverdenen.

Den anerkendte trendforecaster er foredragsholder på pej gruppens trendkonferencer i maj og juni 2023 sammen med pej gruppens trendteam. Det sker den 23. maj i Herning, den 25. maj i København, den 1. juni  i Oslo og til sidst en konference online den 6. juni 2023.

David Shah har med sine evner som redaktør, rådgiver og foredragsholder inspireret tusindvis af kreative fagfolk over hele verden siden midten af 70’erne. Han er – som Li Edelkoort – en markant kommentator og meningsdanner, og vil sammen med pej gruppens direktør, Louise Byg Kongsholm, stå for præsentationen af de store trendoverskrifter på pej gruppens halvårlige trendkonference.

Læs mere om pej gruppens trendkonferencer, hvor David Shah er oplægsholder, her.