Arbejder du med retail og mangler ny inspiration og viden? Så ryk en dag ud af kalenderen og deltag i den mest inspirerende danske retailkonference i 2019. Som abonnent på TID & tendenser får du rabat på din konferencebillet. 

Den mest inspirerende retailkonference i 2019, New Retail Day 19, afvikles i stærkt samarbejde mellem Detailforum og pej gruppen, der begge har stået bag succesfulde retailkonferencer gennem flere år.

Heldagskonferencen afvikles i maj i både Aarhus og København med en lang række inspirerende foredragsholdere, der samlet set kommer omkring de største trends, bidrager med værdifuld viden og erfaring og inspirerer til nytænkning.

Dagens tovholder er Louise Byg Kongsholm, forfatter til tre bestsellerbøger om fremtidens detailhandel, trendforsker og ejer af pej gruppen. Derudover vil man på dagen blive mødt af et stærkt team af indlægsholdere som for eksempel Thomas Pedersen fra Winefamly, Henriette Høyer fra Nets E-com og Morten Vedel fra 7-Eleven

Der kommer løbende flere foredragsholdere – hold øje med programmet her.


Er du medlem af pej gruppen (abonnement på TØJ, TID & tendenser, 365DESIGN eller trendlab-medlem) eller Detailforum, koster en konferencebillet kun 3.500 kroner. Er du ikke medlem er prisen 4.000 kroner. Bestil en billet til konferencen her.