Marie Sainabou Jeng, som er stifter og programdirektør i Madland, svarer her på 3 spørgsmål, der relaterer sig til danskernes madkultur og madvaner.
Hvad kendetegner danskernes madkultur anno 2023
Den grønne dagsorden flytter faktisk madkulturen. Ifølge Dansk Vegetarisk Forening og Coop Analyse er der siden 2010 sket en tredobling af danskere, der spiser overvejende eller helt vegetarisk. Det er i
Denne artikel kræver abonnement
Bestil nu og få adgang med det samme
De første 30 dage er gratis og uden binding
Bestil abonnement
Har du allerede et abonnement? Så kan du blot logge ind

Flere artikler
Fremtidens arbejdsmarked
Faciliteter er afgørende for at tiltrække arbejdskraft
LivsstilLongevity
Et langt liv som ny livsstil
LivsstilLongevity
Sundhed og velvære om livsstrategi
LivsstilLongevity
Design og arkitektur med lang levetid
LivsstilLongevity









