Årets anden udgave af TID & tendenser er netop udkommet. Her stiller vi blandt andet skarpt på stilhed og fordybelse, trendforskning, virksomhedskultur samt anti-trend og genbrug.

Vi glæder os over, at der trods mærkelig tider stadig har været interesse for viden om tidsånd, trends og forbrug, og at tidsskriftet stadig fremstår som et stærkt og relevant medie for mange.

Den nye udgave af tidsskriftet giver dig blandt andet viden og inspiration om:

 

Det intelligente mellemrum

Ifølge Bastian Overgaard sætter flere og flere virksomheder og organisationer stilhed på dagsordenen for at træffe bedre beslutninger og skabe nærvær i en travl hverdag.

Fordybelse – fremtidens superevne

Fordybelse forløser menneskets potentiale som tænkende og skabende væsen. Pia Hauge mener, at fordybelse kan noget så attråværdigt som at skabe stilhed i en støjende verden.

Kend din trend

Trends er hovedingrediensen i succes, og ifølge Louise Byg Kongsholm er der meget at vinde ved at lære at se trends før alle andre og vide, hvor forbrugerne vil løbe hen i morgen.

Den nye minimalisme

I dag er minimalismen meget mere end bare æstetik. Sådan lyder det fra Mads Arlien-Søborg, der ser nærmere på minimalismen, som synes at være tilbage igen.

Anti-trend og bæredygtig livsstil

Hvad vil det sige at leve et bæredygtigt liv? Kristine Hornshøj Harper betragter bæredygtig livsstil som en livsform, man kan opretholde og bevare, uden at den har miljømæssige omkostninger.

 

Er du ikke abonnent? Og ønsker du at modtage tidsskriftet og få de mange abonnementsfordele? Så kan du læse mere om et abonnement på TID & tendenser her