I pej trend AW 20/21 gør vi os klar til en fremtid, hvor vi kan opnå en stærk MODSTANDSKRAFT over for alt det, der sker omkring os. Vi er nødt til at være modige, kunne holde stand og lægge kræfter bag for at kunne gå fremtiden i møde med entusiasme og energi.


Af Rie Fjordsøe Rasmussen


Sæsonen efterår/vinter 20/21 ligger i slipstrømmen af en række turbulente år, der har afsløret, hvor skrøbelige vi og vores verden er. Men selv om verdens befolkning i 2021 er prognosticeret til at overstige 7,6 milliarder, og emner som klimakrise, jordens undergang og globale, sociale og politiske udfordringer fylder mediebilledet, er fremtiden stadig fuld af entusiasme. Det skrøbelige perspektiv kan nemlig bruges konstruktivt og til at skabe en tiltrængt og forandringsparat energi.

Hver fjerde af os drømmer om en radikal ændring af tilværelsen i fremtiden. Ikke kun for vores klima og omgivelser, men også for os selv. Vi vil v

Hovsa…

Denne artikel kræver login. Er du allerede abonnent på TID & tendenser, kan du bare logge ind herunder. Er du ikke abonnent kan du få et abonnement lige her.