Kom med til pej kids seminar, og få viden og inspiration til dit arbejde med målgruppen børn og børnefamilier. Du vil også blive opdateret på seks megatrends, der hersker lige nu inden for forbrug til både forældre og børn.

Børn skal naturligvis vokse op med masser af kærlighed, men derudover er et centralt punkt de fysiske rammer. At skabe inspirerende omgivelser i alt fra interiør, teknologi, mode og fødevarer, er væsentligt. Det at stimulere børns sanser og kreativitet, for derved at præge den tidlige indlæring, bliver mere og mere vigtigt.

Der er en stor købergruppe af børn, tweens og forældre med en særlig selektiv smag, og køberskaren er kun blevet større i de senere år. De er kræsne. De går op i signalværdi, farver, miljø og ikke mindst helhedsindtrykket og –oplevelsen. Det er derfor temaer, som tidsånd, forbrugertrends, detailhandel og nethandel indenfor børnesegmentet, der er nøglepunkter lige nu.

pej gruppen har i flere år fulgt målgruppen børn – og ikke mindst deres mødre. Igen i år afholder pej gruppen seminaret pej kids, som giver et unikt indblik i de trends, der påvirker den skandinaviske børneforbruger og -familie.

På seminaret pej kids vil eksperter og branchefolk stille skarpt på fem relevante emner:

  1. Tidsåndsopdatering og forbrugertrends fra 2020 og frem
  2. Detail- og nethandelstrends med fokus på børn
  3. 6 megatrends, der dikterer forbrug for forældre og børn
  4. Trendtemaer fordelt på 3 aldersgrupper og 4 stilretninger

Derudover vil Rebuybaby – luksusbabytøj på abonnement også holde et foredrag.

Læs mere om pej kids seminaret her.