Efter et år, der har vendt op og ned på alting, er der behov for den store genstart. Derfor er det nu, der skal tænkes i fremtid, strategi og handlingsplaner.

For syvende år i træk afholder pej gruppen en heldagskonference med fokus på fremtidsnavigation, strategi og ledelse. Indlægsholderne på dagen har alle et relevant perspektiv og/eller personlig erfaring med strategiarbejde og ledelse i en omskiftelig og krævende verden.

Blandt indlægsholderne på årets strategikonference er chefanalytiker i Jyske Bank Tina Winther Frandsen, som vil give sit bud på de økonomiske udsigter for 2021.

Med udsigt til en effektiv vaccine får verdensøkonomien ny luft under vingerne i 2021. Det gælder også for dansk økonomi, der generelt er sluppet nådigt gennem coronakrisen, mener hun.

“Vaccinen vil føre til en gradvis normalisering af forbrugernes adfærd, og samtidig får det ventede opsving hjælp fra myndighederne, der har søsat et historisk eksperiment med ekstremt lempelig penge- og finanspolitik. Vi giver også vores bud på de mulige udfordringer, der risiker at spænde ben for det ventede opsving,” lyder det fra Tina Winther Frandsen.

Strategikonferencen finder sted den 31. maj i Herning og afvikles både som en fysisk heldagskonference med fuld forplejning hos pej gruppen eller med mulighed for online deltagelse.

Se alle indlægsholderne, og læs mere om pej gruppens strategikonference her.