Det internationale trendbureau PSFK har udarbejdet rapporten ‘Future of Home+Living 2030’, som præsenterer 6 spændende bud på, hvordan vi vil bo i 2030.

I 2030 vil de fleste bo i eller meget tæt på byerne. På trods af de nye muligheder for virtuelle kontorer og fjernarbejde vil de fleste mennesker nemlig gerne bo forholdsvis tæt på deres arbejdsplads.

Mange vil ligeledes foretrække at bo i byområder, da de her har adgang til moderne og dynamiske services, der ofte er sværere at finde i landområder med færre beboere.

Flere og flere vil vælge at leve i bofællesskaber eller i såkaldte ’parasitbygninger’ for at klamre sig fast til byerne.

Indretningen i hjemmet vil ofte være præget af genstande og apparater med en retro-futuristisk æstetik, og der vil være fokus på at få mest muligt ud af de enkelte rum – hvad enten det drejer sig om at sove, spise, arbejde eller bare nyde sit privatliv.

Fra bofællesskaber til intelli

Hovsa…

Denne artikel kræver login. Er du allerede abonnent på TID & tendenser, kan du bare logge ind herunder. Er du ikke abonnent kan du få et abonnement lige her.