Det nye udtryk ‘gendering’ sigter mod at forudsige en ny æra i samfundet og kulturen, hvor flere kønsidentiteter kommer frem i lyset i et radikalt fornyet syn på, hvad der tidligere er blevet skrevet og tænkt om køn. Sådan lyder budskabet fra den anerkendte trendforsker Li Edelkoort

En spændende periode ligger foran os og vil dominere design i de kommende årtier. Den nuværende kønsbevægelse tilføjer nye forestillinger, symboler og ord.

Nutidens selvsikre kvinder er kampklare og radikale, og de udtrykker en stærk visuel tilstedeværelse, hvor de lader deres maskuline træk skinne igennem og stræber efter ligestilling.

Disse tanker og refleksioner danner grundlaget for den hollandske trendguru Li Edelkorts trendforecast for sæsonen SS 23 med overskriften ‘Gendering’, som hun præsenterer på et online seminar den 10. november fra klokken 10.30 til 13.00

Online seminaret er målrettet både designere, produktudviklere, journalister, indkøbere, kommunikationsfolk og andre branchefolk, som arbejder kreativt inden for mode, design, interiør, dekoration, styling, fotografering, konceptualisering, trends, farver og livsstil generelt.

Online seminaret byder blandt andet på:

  • Li Edelkoorts perspektiv på fremtiden
  • Kreative input til trends, design, farver og tekstiler til sæsonen SS 23
  • Inspiration til former, design, stile og materialer

Du kan læse meget mere om online seminaret med Li Edelkoort og tilmelde dig her.