Fordelene er mange med Pantone Connect. Du får blandt andet adgang til mere end 15.000 Pantone-farver, mulighed for at oprette digitale moodboards samt farvepaletter og meget mere. 

Pantone har lanceret den seneste version af Pantone Connect. Tjenesten er en videreudvikling af det tidligere ‘Color finder’.

Pantone Connect er lavet til designere, der ønsker at strømline deres farvebeslutninger og kommunikation, uanset hvor de sidder i verden. Platformen giver nemlig adgang til hele 15.000 Pantone-farver, der kun er tilgængelige i ‘skyen’.

Med helt nye funktioner får designere mulighed for at lave en stærk kommunikationsplatform, hvor de kan oprette digitale moodboards og farvepaletter samt have live samarbejde inden for teams, kunder og partnere i hele design-workflowet.

Pantone Connect er integreret problemfrit i Adobe Photoshop, Illustrator og InDesign. Farverne er altid opdaterede, så du behøver ingen regelmæssig synkronisering.

Der bliver løbende tilføjet nye funktioner og integrationer til den digitale platform. Du har adgang til de nyttige farvefunktioner på tværs af mobil-, web- og designapplikationer i Adobe Creative Cloud.

 

De nye funktioner i Pantone Connect:
  • Moodboard-funktion, som giver brugerne mulighed for at uploade digitale inspirationsbilleder på platformen og automatisk matche den tilbage til den nærmeste Pantone-farveækvivalent.
  • Paletteoprettelse, som giver designere mulighed for at skabe og opbevare paletter sikkert og giver brugerne mulighed for at se, hvordan paletter vil blive opfattet af folk med almindelig farveblindhed, og hvordan paletter vil se ud mod lyse og mørke baggrunde for kontrast.
  • Samarbejdsværktøjer, som giver designere mulighed for at dele palletoplysninger med folk på tværs af designworkflowet og arbejde sammen med teams, kunder og brands for at nå frem til en fælles vision og endeligt farvevalg.

10 millioner designere verden over bruger Pantone, når de skal beslutte farver – og de får nu meget nemmere og kortere arbejdsgange.

Vil du også have adgang? Læs mere om Pantone Connect her.