Flødebolleskum lavet på kikærtevand, is på brødrester og kartoffelprotein som køderstatning. Alle er produkter baseret på noget, vi kan spise, som før var spild, men som i dag er mad – også kaldet upcycled food.
Af Johanne Birn
I takt med at vi bliver flere mennesker på kloden, stiger behovet for mad. Det er en udfordring. For vi har nu engang kun den plads til at dyrke mad
Denne artikel kræver abonnement
Bestil nu og få adgang med det samme
De første 30 dage er gratis og uden binding
Bestil abonnement
Har du allerede et abonnement? Så kan du blot logge ind
Flere artikler
Retail & e-tail
Trends der vil forme e-commerce i 2025
Inspiration
pej gruppen præsenterer “Årets farve 2025”
TidsåndGratis artikler
Verden forandrer sig i hidtil uset tempo
(tt) nyhederGratis artikler
Årets sidste udgave af TID & tendenser er udkommet
Retail & e-tailGratis artikler