Vil du gerne se, høre, smage og røre ved fremtidens fødevarer? Så har du mulighed for at komme med, når pej gruppen afholder sin årlige foodkonference Food + Consumer Trends 2021-2024.
Skal du nå at have en plads til pej gruppens foodkonference Food + Consumer Trends 2021-2024?
Det er nu 16. gang, pej gruppen afholder sin årlige foodkonference, der kaster lys over tidsånd, købs- og forbrugeradfærd samt kommercielle trends til fødevarer, restaurant, detail, kommunikation og emballage.
Kom og få ny inspiration og viden, når et stort team af eksperter som eksempelvis pej gruppens direktør og trendforsker Louise Byg Kongsholm samt Matthew Brown, Lars Aarup, Hanne Harbo, Mai-Britt Aagaard, Line Holmen og Heine Max klæder deltagerne på til fremtidens udfordringer og inspirerer til at lægge en klar strategi for din virksomhed, produkter, brand og kommunikation.
Fødevarekonferencen afholdes i år i både København den 18. september, Herning den 24. september og Oslo den 26. september 2019.
Du kan læse mere om konferencen og de enkelte foredrag her.
Køb din billet til konferencen her.