Det er tirsdag eftermiddag. Ulvetimen nærmer sig, og køen i supermarkedet slanger sig ned langs hylderne. Der skal aftensmad på bordet lige om lidt. Alle er sultne. Senere på aftenen er der fritidsaktiviteter og arbejde, der skal passes. Så vi ender med at smide de varer i kurven, der kan blive til en af de ti hverdagsretter, som typisk er på repertoiret i en dansk familie. Vi laver de samme retter igen
Denne artikel kræver abonnement
Bestil nu og få adgang med det samme
De første 30 dage er gratis og uden binding
Bestil abonnement
Har du allerede et abonnement? Så kan du blot logge ind

Flere artikler
Fremtidens arbejdsmarked
Danskernes arbejdsliv anno 2025 viser bekymrende tendens
Bæredygtighed
En herlig tendens
Strategi & ledelse
Arbejdsglæde er ikke længere en luksus – det er en strategisk nødvendighed
Retail & e-tail
Hold øje med disse e-commerce trends i 2025
Retail & e-tail