Ingrid ærter, Anicia linser og lupiner er navne, vi alle skal vænne os til. Fælles for dem er, at de tilhører familien af bælgfrugter og dermed er en del af de grønne proteiner, som vi alle skal spise mere af. Allerhelst 100 gram tilberedte bælgfrugter om dagen, hvis vi skal følge de nye klimavenlige kostråd. Et godt stykke fra de fem gram vi spiser i gennemsnit per person i dag. Så hvad skal der ti
Denne artikel kræver abonnement
Bestil nu og få adgang med det samme
De første 30 dage er gratis og uden binding
Bestil abonnement
Har du allerede et abonnement? Så kan du blot logge ind

Flere artikler
Tidsånd
2024 blev et vildt medieår
Retail & e-tail
“Den fysiske butik er afgørende for vores tilstedeværelse”
Retail & e-tailGratis artikler
Sådan kan detailhandlen tackle sine udfordringer
Inspiration
Her er den store trend-ABC til 2025
Kommunikation & marketing