Få indsigt i fire markante tendenser i fødevare- og restaurationsbranchen, som alle tager afsæt i påvirkningen fra coronapandemien på verdensplan.

 

Det kan være svært at komme med et bud på, hvordan forbrugerne på verdensplan vil spise og drikke i 2021 – især når man tager i betragtning, hvordan 2020 udviklede sig.

Det anerkendte magasin Forbes har samlet fire vigtige tendenser i fødevare- og restaurationsbranchen på baggrund af en rapport fra konsulentvirksomheden Baum + Whiteman, som vil påvirke branchen i 2021.

 

Færre restauranter

Ifølge rapporten fra Baum + Whiteman vil der blive færre restauranter og spisesteder som følge af coronapandemien, og det vil tage noget tid, før branchen får kæmpet sig tilbage. Vi skal sandsynligvis hen i 2022, før fastfood- og takeaway-restauranter er tilbage i omdrejninger, mens det måske først bliver i 2024, at de restauranter, hvor man sidder o

Hovsa…

Denne artikel kræver login. Er du allerede abonnent på TID & tendenser, kan du bare logge ind herunder. Er du ikke abonnent kan du få et abonnement lige her.