pej gruppen er lige nu aktuel med en ny rapport, som sætter fokus på fem forskellige plantetrends for 2023.

Behovet for at omgive os med natur og med grønt er stigende i takt med, at verden omkring os bliver mere digital. Tilstedeværelsen af blomster og planter ses mere og mere i vores indretning af hjemmet – både i inderum og uderum – og bliver et dekorativt element, som vi tager stilling til og lader fylde i højere grad end tidligere.

Der er smæk på farverne og på kreativiteten i de fem forskellige plantetemaer, som er beskrevet i rapporten, som giver et visuelt billede af, hvordan plantetrenden ser ud i 2023. Med masser af æstetiske billeder, farvepaletter, inspirerende moodboards og tidsåndsbeskrivelser har man mulighed for at blive godt klædt på til kommende plantetrends.

pej Greenery – Flowers & Plants 2023 er en rapport på 74 sider med masser af inspiration, fordelt på fire forskellige temaer og et juletema. Plantetrendrapporten kan bruges som en visuel guide med masser af inspiration til farvesammensætninger, styling og tendenser inden for greenery.

Med temaerne Colour Splash, Into the Woods, Artistic Bloom, Simplicity og Christmas Gathering er der lidt for enhver smag og til enhver lejlighed. Under hvert tema finder man en farvepalette, som kendetegner det pågældende tema, og man får moodboards til inspiration og keywords, som beskriver trenden. Derudover gives der konkrete idéer til styling af de forskellige temaer samt beskrivende tekst og latinske plantebetegnelser til inspiration for hvert tema.

Kampagnetilbud på samlet køb

I hele august måned er der kampagnetilbud ved køb af plantetrendrapporten og den anden nye rapport fra pej gruppen ’Anti-trends 2022’ på pej gruppens Trendstore. Prisen er pr. rapport er 1.200 kroner og kampagneprisen ved køb af to stk. er 2.000 kroner, som er en besparelse på 400 kroner.

Foto: Apartment Therapy