Hyper feedback, co-working og ansatte som ambassadører. Bliv klogere på disse begreber og mange flere i den spritny specialudgave af TID & tendenser med stort tema om fremtidens arbejdsmarked.

Et nyt år, et nyt layout og ikke mindst en helt ny specialudgave med fokus på fremtidens arbejdsmarked. TID & tendenser nr. 1 2019 er netop udkommet – denne gang i en specialudgave, der guider dig til fremtidens arbejdsplads med forskellige perspektiver på arbejdsmarkedet.

En række eksperter bidrager med hver deres vinkel på, hvordan fremtidens arbejdsplads og fremtidens arbejdsmarked kommer til at se ud i både den nære og mere fjerne fremtid.

 

Udvalgte hovedbudskaber fra specialudgaven:

  • Johannes Andersen mener, at arbejdet i fremtiden vil blive mindre interessant, mens aktiviteter i fritiden vil fylde mere.
  • For at tiltrække fremtidens talenter, mener Anne Skare Nielsen og Liselotte Lyngsø, at virksomheder bør give hyper feedback, gentænke bonusser og rekruttere teams.
  • De unge er klar til overgangen fra projektsamfundet til fremtidens økonomi og gør op med nutidens fastlåste arbejdsstyrke, konkluderer Alexandra Krautwald.
  • Budskabet fra Soulaima Gourani er klart: Tænkt kreativt på fremtidens arbejdsmarked, for alt kan blive et job.
  • Kontorindretning kommer i fremtiden til at byde på oplevelsesrum, co-working områder og grønne miljøer, hvis det står til Mads Arlien-Søborg.
  • Medarbejderen kan gå fra ansat til ambassadør og blive en virksomheds mest troværdige medie, vurderer Envision.

 

Specialudgaven om fremtidens arbejdsmarked kan både fås som en del af et abonnement på TID & tendenser og købes i løssalg.

Er du ikke abonnent? Læs meget mere om et abonnement på TID & tendenser her.