I denne uge lander årets tredje udgave af TID & tendenser hos alle abonnenter. Denne gang kan du blandt andet få indsigt i udviklingen inden for AI, nøglen til vellykket værtskab og vigtigheden af at holde pauser. 

Sommerferien står for døren, og det betyder tid til fordybelse. I den nye udgave af TID & tendenser kan du hente masser af inspiration og viden, som du kan bruge både i professionelt og privat regi.

I TID & tendenser nr. 3 kan du blandt andet læse om:

Den glemte kunst at give din hjerne en pause
Pia Hauge mener, at hjernepauser er et effektivt middel til at forbedre koncentrationsevnen og mindske stress, og derfor bør de inkorporeres i det moderne arbejdsliv.

5 trin til at komme i gang med AI
AI har allerede demonstreret sit værd i både store og små virksomheder. Men mange er i tvivl om, hvordan de kommer i gang. Simon Peschcke-Køedt giver fem råd til, hvor du kan starte.

Fra service til omsorg – nøglen til vellykket værtskab
Godt værtskab kan ifølge Johanne Birn ændre en ærgerlig oplevelse til en fremragende oplevelse, ligesom dårligt eller manglende værtskab kan ødelægge selv de bedste rammer.

4 medietrends der vil forme 2024+
Simone Misser-Pedersen dykker ned i fire trends inden for medier, kommunikation og teknologi, der vil revolutionere den måde, vi interagerer med brands og indhold i 2024 og fremover.

Tidsskriftet TID & tendenser er eksklusivt for abonnenter, som får de trykte udgaver tilsendt og har mulighed for at læse alle artiklerne online.

Er du ikke abonnent, men vil gerne læse med og samtidig få del i alle de andre fordele i TID & tendenser-universet? Læs mere om et abonnement her.