Denne artikel vil tage udgangspunkt i konceptet ’Talent Pipeline’ til at integrere rekruttering, onboarding samt fastholdelse og optimering af talent i en samlet ramme. Dette vil blive illustreret i en konkret case med en hurtigt vækstende europæisk virksomhed, der siden opstarten for fire år siden er vokset til i dag at have omkring 125 medarbejdere fordelt på syv forskellige lande. De er nu i en fase, hvor de skal gå fra startup til scaleup, så der skal ske en ændring i deres strategi. Derfor står de også overfor en anseelig rekrutteringsmæssig udfordring, da de skal til at finde folk med nogle andre kompetencer. Samtidig vil de heller ikke miste den entrepreneurielle ånd, der gør virksomheden til noget særligt. 


Af Leo Smith


Hvad er en Talent Pipeline Strategi?

Talent Pipeline dækker over en strategisk tilgang til kortlægning og planlægning af virksomhedens menneskelige ressourcer, således

Hovsa…

Denne artikel kræver login. Er du allerede abonnent på TID & tendenser, kan du bare logge ind herunder. Er du ikke abonnent kan du få et abonnement lige her.