Andre artikler fra denne udgave
Det kan være svært nok at nå frem til, hvad vi skal spise i aften. Så det er vovet at lægge madplan for flere år ud i fremtiden – men lad os bare kigge på et par af de muligheder, der har været mest i vælten: Kaster vi os over astronautmad, klimavenlig vegetarkost og insekter, eller overlader vi køkkenet til robotter og 3D-printere? Tag med en tur rundt i morgendagens madlandskab – perspektiveret med Nielsens markedstrends og data på dagligvarehandlen i 2018.
Af Anne Glad Wagner
Denne artikel kræver login.
…Er du allerede abonnent på TID & tendenser, kan du bare logge ind herunder. Er du ikke abonnent kan du få et abonnement lige her.
Andre artikler fra denne udgave
Flere artikler
Fremtidens arbejdsmarked
Hvordan kan arbejdsmarkedet tilpasse sig seniorerne?
Tidsånd
3 hurtige til Sofie Hvitved
Trends & design
Kender du sæsonens forbrugertyper?
Trends & design
Hold øje med disse blomster- og plantetrends i 2023
Samfund