Det kan være svært nok at nå frem til, hvad vi skal spise i aften. Så det er vovet at lægge madplan for flere år ud i fremtiden – men lad os bare kigge på et par af de muligheder, der har været mest i vælten: Kaster vi os over astronautmad, klimavenlig vegetarkost og insekter, eller overlader vi køkkenet til robotter og 3D-printere? Tag med en tur rundt i morgendagens madlandskab – perspektiveret med Nielsens markedstrends og data på dagligvarehandlen i 2018.


Af Anne Glad Wagner

 

 

Nemt og hurtigt forever

Vi spærrede øjnene op for et par år siden, da iværksætteren Rob Rhinehart havde stor succes med crowdfunding for sit produkt Soylent. Fortællingen var, at Rob Rhinehart var en rationel techingeniørtype, som havde regnet ud, hvor ma

Hovsa…

Denne artikel kræver login. Er du allerede abonnent på TID & tendenser, kan du bare logge ind herunder. Er du ikke abonnent kan du få et abonnement lige her.