Der er mange paradokser, når det gælder forbrug af fødevarer. Og de er værd at have for øje, når der skal udvikles nye produkter, koncepter og markedsføring. Paradokserne i vores samtid viser nemlig tydeligt, at tingene ikke altid er så sort-hvide, som vi nogle gange går og tror. Det fandt vi ud af i udviklingen af bogen ’The Food Agenda 2024’, hvor emnerne bæredygtighed, grøntsager og sociale
Denne artikel kræver abonnement
Bestil nu og få adgang med det samme
De første 30 dage er gratis og uden binding
Bestil abonnement
Har du allerede et abonnement? Så kan du blot logge ind
![](https://tidogtendenser.dk/wp-content/uploads/2024/11/online-platforme-tt-04-2024-frit.png)
Flere artikler
Inspiration
pej gruppen præsenterer “Årets farve 2025”
TidsåndGratis artikler
Verden forandrer sig i hidtil uset tempo
(tt) nyhederGratis artikler
Årets sidste udgave af TID & tendenser er udkommet
Retail & e-tailGratis artikler