Meganews lancerer verdens første print-on-demand bladkiosk i Sverige. Den er både omkostningsbesparende og miljøvenlig – uden at det går ud over kvaliteten. Den nye bladkiosk kan printe glittede magasiner i høj kvalitet efterhånden som de købes. Og det tager kun 2 minutter.

Print-on-demand har eksisteret i en del år mht. bogudgivelser. Her har f.eks. Faber Finds haft mulighed for at vente med at printe bøger til der kom en ordre. Nu rykkes teknologien over til bladverdenen.

Den nye bladkiosk lanceres i første omgang i Stockholm. Her kan forbipasserende vælge mellem en række forskellige populære titler, betale standardprisen med et kreditkort og vente to minutter på et print. Magasinerne printes fra digitale filer af den seneste udgave med flotte billeder og farver. Maskinen er koblet på nettet og henter selv de nyeste udgaver af magasinerne – også hvis der er foretaget små ændringer.

Denne nye løsning har en række fordele for udgiverne; der skal ikke trykkes en fast mængde i forvejen, distributionsomkostningerne er minimale og der er ingen returnering af usolgte magasiner.