Årets sidste udgave af TID & tendenser er netop udkommet. Denne gang er der især fokus på 2018, og hvad der kommer til at ske i Danmark i det kommende år. Få her et indblik i nogle af de spændende artikler, den nyeste udgave af TID & tendenser indeholder. 

  • Fritænkerne i pej gruppens tænketank, Fremtidstanken, kommer hver især med deres bud på, hvad der kommer til at præge 2018.
  • Tre spændende artikler sætter fokus på Danmark anno 2018. Læs om at se mulighederne i Forkantsdanmark, om dansk deleøkonomis tigerspring og om Danmarks spirende iværksættermani.
  • Vi stiller skarpt på fremtidens bestyrelser, som i højere grad bør tage et kritisk blik på sig selv.
  • Et andet centralt tema i denne udgave af TID & tendenser er frihed som trendinspiration. Vi ser nærmere på frihed i et historisk og æstetisk perspektiv, og på hvordan frihed kommer til at præge design og produktudvikling i den kommende periode.
  • Drevet af den teknologiske udvikling og globalisering har tiderne aldrig skiftet så hurtigt som nu – vi præsenterer nogle af de væsentligste innovationer i det 21. århundrede.

Dette er blot nogle af de spændende emner, som du kan fordybe dig i i den nye udgave af TID & tendenser. Læs TID & tendenser online her

Rigtig god læselyst!

Husk at du som abonnent på TID & tendenser, kan deltage gratis i pej gruppens Kick Off-seminar i december/januar – tilmeld dig her