Hos pej gruppen søger vi de største talenter inden for formidling og journalistisk arbejde, og lige nu søger vi to praktikanter til vores redaktioner her til efteråret.

Muligheder, krav og forventninger går hånd i hånd
Hos pej gruppen tilbyder vi en unik praktikplads med fokus på involvering, udvikling og erfaringsdannelse. Til gengæld stiller vi krav om indlevelse, interesse, høj arbejdsmoral og faglighed og forventer, at vores praktikanter bidrager med nye idéer og tanker. Praktikanterne er en del af huset. De inddrages og får selvstændigt arbejde og ansvar under kyndig vejledning og løbende sparring.

“Min praktik på seks måneder hos pej gruppen er gået lynende stærkt! Tiden går hurtigt, når man trives. Nøgleordene for perioden var ansvar, udfordring, ligeværdighed og passion. Hvad lavede jeg? Jeg var administrator på TØJ-portalen og dertilhørende nyhedsmails. At have et ansvarsområde, hvor ens bidrag får tingene til at løbe rundt, er motiverende – og ikke mindst utroligt lærerigt. Hver dag var det en udfordring at finde mening og relevans i en overflod af information for at kunne videreformidle det til en specifik målgruppe. Presset fra den daglige deadline og kravet om overblik har virkelig rykket mig og gjort mig skarp som aldrig før. Hos pej gruppen er du blandt mennesker, der brænder for det, de laver, og via dit engagement og din nysgerrighed bliver du hurtigt en del af gruppen på lige fod med alle andre!,” fortæller kommunikationsstuderende på Journalisthøjskolen, Elisa Shaw Birch, som var praktikant hos pej gruppen i et halvt år.

Vi vil være en af Danmarks bedste praktikpladser
For pej gruppen er det at have praktikanter en fantastisk mulighed at komme i kontakt med unge talenter. Det giver os et nyt syn på det, vi arbejder med, og måske kan vi spotte en fremtidig medarbejder. For praktikanterne er det et unikt indblik i, hvordan man arbejder på et trendinsitut; hvordan man arbejder på en redaktion og udgiver fysiske blade og nyhedsmails, hvordan man udvikler et trendprodukt, samt hvordan man afvikler konferencer og arbejder med konsulentprojekter.

Vi har flere forskellige typer af praktikpladser, men vi tager kun tage de bedste ind. Til gengæld lover vi fuld opmærksomhed, læring og en unik arbejdsplads for dem, der vil det nok og har noget at bidrage med.

Læs mere her