Til modemessen i Milano kan besøgende opleve en sammensmeltning af tekstiler og mad. Danske Kvadrats tekstiler er inspirationskilden til eksperimentet med maddesign.  

Tænketanken Be Open og de danske maddesignere I’m A Kombo har skabt en maddesign-oplevelse i den danske hyggekulturs ånd, ved Kvadrats installation på Designmessen i Milano. Maddesignet er inspireret af farverne og kvaliteten fra Kvadrats nye kollektion af tekstiler.

Ved italienske Morosos showroom, der er installeret med roterende tekstilvægge, har I’m A Kombo kombineret moderne nordiske smagsoplevelser med traditionel italiensk mad. De besøgende i møbelmærkets showroom møder små delikate “madpakker” der er indkapslet i farverige tekstiler, igen med inspiration fra Kvadrats kollektion.

En tilsvarende sammensmeltning af mad og andre produkter fra designverden har man set tidligere på året, hvor kunstner og designer David Schwen i samarbejde med Pantone lancerede madkombinationer og farvematch ved hjælp af farveprøver fra Pantone.

Læs mere om mad i Pantonefarver her

Kilde: Lifestyle News Global