I næste nummer af TID & tendenser, som udkommer den 11. november, sætter vi fokus på digital detox, som er en modreaktion på den stærkt digitaliserede verden, vi lever i. Her kan du læse et uddrag af Mads Arlien-Søborgs artikel ‘Slow Luxury’, som vi bringer i novemberudgaven af TID & tendenser.

En ny tendens er på hastigt indtog i vores liv. I takt med at udviklingen kun går en vej, nemlig fremad, og i et stadigt stigende tempo, begynder folk nu at stå af ræset. Denne modreaktion er på få år blevet et statussymbol. Og selv om det handler om langsommelighed, så breder det sig hurtigt.

Det moderne individ lever i et højtaccelerende samfund, hvor vi i et evigt kapløb mod tiden stresser afsted i højt tempo i et forsøg på at nå at bringe børn, arbejde, hente børn, indkøb, madlavning, motion, godnathistorie og lidt mere arbejde. I lang tid har det været prestigefyldt at have travlt, og effektivisering h

Hovsa…

Denne artikel kræver login. Er du allerede abonnent på TID & tendenser, kan du bare logge ind herunder. Er du ikke abonnent kan du få et abonnement lige her.