De fleste af os vil helst ikke forstyrres utallige gange under en god film af reklamer, som hverken har vores interesse eller er målrettet os. I håb om at vende reklamer til en positiv ting tilbyder HitBliss optjening af point, hvis man vælger at se reklamer når man lejer film.

Man henter app’en HitBliss, som også fungerer til både Windows og Mac, opretter en konto, under ens profil tilføjer man de reklamekategorier, som man er interesset i. Dette hjælper at personliggøre og samtidig hjælpe marketingfolk med at være meget målrettet med deres kampagner til den enkelte bruger. Hver gang en reklame bliver set, optjener brugeren point på deres konto.

Hvis man ikke bryder sig om at blive forstyrret, kan man fravælge alle reklamer – men man optjener kun point ved at se reklamen. Det optjente kan så bruges i HitBliss Store på HD streaming, nye episoder af serier eller leje af nye og gamle film.

For at være sikker på at brugeren får set reklamerne, kan man ikke åbne andre programmer, mute for lyden eller se noget andet, mens der er reklamer.

Tjenesten er i øjeblikket kun i en beta version og kun tilgængelig i USA.