Kom til pej gruppens trendkonference i Herning, København eller Oslo i juni, og hør blandt andre Vincent Gregoire fra det internationale trendbureau Nelly Rodi fortælle om et forestående paradigmeskift og fire segmenter, der får betydning for morgendagen.

Læs mere om pej gruppens trendkonference og tilmeld dig her

Til juni samler pej gruppen det bedste fra alle verdener ét sted. På pej gruppens trendkonference, som afholdes i Herning, København og Oslo i juni, får du det komplette overblik over sæsonen autumn/winter 16/17. Et stort team af eksperter bidrager til udarbejdelsen af pej gruppens egne trendmaterialer. Det sikrer høj faglighed, træfsikkerhed og en kommerciel vinkel.

Design og mode skal genopdage sit oprindelige dna i en ny verden og atter tage sin rolle seriøst. Derfor er REDISCOVER (genopdag) sæsonens nøgleord.

At finde ny inspiration er som at tage på opdagelsesrejse. Alle kreative aktører er konstant på opdagelsesrejse og leder efter ny inspiration over alt – i det nære og det fjerne, i det gamle og det nye, hos unge og hos ældre, i byen og på landet.

Det er en rejse, som både byder på opdagelsen af noget helt nyt, og genopdagelsen af det andre har afdækket tidligere, som nu kan sættes i en ny kontekst, blandes sammen og resultere i noget helt nyt.

Konklusionerne fra mere end et års arbejde på sæsonen præsenteres i juni og suppleres med et internationalt perspektiv fra Vincent Gregoire fra det internationale trendbureau Nelly Rodi.

Fire nye segmenter
Vincent Gregoire er kreativ chef, konsulent og foredragsholder hos Nelly Rodi. Til pej gruppens trendkonference vil han blandt andet fortælle om, hvordan nye utopier og perspektiver fordrer et paradigmeskift inden for videnskab, kultur, økonomi og teknologi.

Han udpeger fire segmenter, som han uddyber til konferencen, der får betydning for morgendagen; The Coolinisators, The Freederators, The Glamdiators og The Speedcialists.

For Vincent Gregoire handler trendforecasting om at være nysgerrig og se efter de små ting.

”Jeg bliver inspireret af stort set alt, og jeg har en usynlig radar på mit hoved. Jeg kigger på alting, læser alting, følger med på de sociale medier, tager til udstillinger, på diskoteker og til koncerter. Jeg er meget fascineret af den løbende udvikling livsstile undergår. Da jeg startede med at arbejde med trends skulle alt være ’unikt, så bevægede vi os over i noget, der var meget ’dobbelt’, og nu er vi på vej ind i noget, der er mere ’multi’, hvor der er flere af alting. Og ja, mangfoldighed er komplekst, men på samme tid interessant og stimulerende,” fortæller Vincent Gregoire.

Læs mere om pej gruppens trendkonference og tilmeld dig her