I mere end et århundrede var Kødbyen et lukket industriområde. Men i 2007 blev portene åbnet, og siden har stedet undergået en større forvandling. I dag er Kødbyen et kreativt miljø, inspireret af det berømte Meatpacking District i New York.
Det er ikke længe siden, at Kødbyen var en isoleret bydel med slagterforretninger, slagterier og levnedsmiddelgrossister, som sjældent fik besøg af borgere, med mindre de havde en relation til forretningerne.
Men i løbet af de sidste syv år er der virkelig sket noget. Området har oplevet en tilstrømning af trendy kunstgallerier, kreative virksomheder, barer og restauranter
Denne artikel kræver login.
…Er du allerede abonnent på TID & tendenser, kan du bare logge ind herunder. Er du ikke abonnent kan du få et abonnement lige her.
Flere artikler
Kommunikation & marketing
10 myter om digital transformation
TidsåndGratis artikler
Hvad byder 2024 mon på?
Strategi & ledelse
Verdens bedste ledere er regenerative
Trends & design