Har du fået noget rigtig lækkert mad på en restaurant, og tænkt at du gerne ville genskabe det  derhjemme? Men du mangler en opskrift og ingredienserne. Nu er der en tjeneste fra CT Foods, der kan hjælpe dig med at kreere maden selv – og ikke mindst spare penge på restaurantbesøg.

I Sverige er der en ny tjeneste, der giver mulighed for at selv kreere den mad, man har fået serveret på restauranten.Tjenesten baserer sig på de billeder, der lægges på Foodstragram.

Foodstagram er et kendt fænomen. Her tager man et billede af maden, og poster det på Instagram med en masse hashtags. Hvis man bruger @askctfood på Instagram, sender CT Foods opskriften. Hver ingrediens bliver hashtagget, så forbrugerne kan se hvordan de enkelte ingredienser ser ud, og i hvilke butikker man kan finde ingredienserne.

En tjeneste, der minder lidt om CT Foods er fra restauranten Comodo i New York, hvor kunderne opfordres til at bruge de sociale medier. Ved at søge på #comodonyc på Instagram, får man en visuel oversigt over retterne fra restauranten samt kommentar på Instagram.