Ny statistik viser, hvilke turister der planlægger at besøge Danmark til efteråret: Danmark besøges mest af briter til efteråret.
Skyscanner.dk har udarbejdet en statistik over, hvilke nationaliteter der søger allermest efter flyvninger til netop Danmark. Resultatet viser, at Danmarkslisten toppes af briter efterfulgt af italienere.
Skyscanners statistik over antallet af søgninger på flyrejser til Danmark viser, hvem vores mest frekvente sommergæster var, og hvem vi kan forvente at få besøg af til efteråret. Allerstørst er interessen fra briterne – de toppede listen over flest flysøgninger til Danmark i løbet af sommeren og fortsætter med at vise størst interesse for rejser hertil i efteråret.
– Det er interessant at se, at flere og flere turister får øjnene op for Danmark, også i efterårsmånederne. Når franskmændenes interesse køler af efter sommeren, kan vi i stedet vente os flere polske og irske gæster på flyene til Danmark. Det tyder på, at hverken vejret eller den stærke krone afskrækker turisterne fra at rejse til Danmark til efteråret, siger Linda Edstrand, der er Skandinavienchef hos Skyscanner.dk.
Flere informationer på Skyscanner.dk