Det kan af og til være en kamp at få fat i ugeblade og andre magasiner i et venteværelse. Nu kan de nyeste magasiner læses på en iPad og software, der baseret på brugerens nuværende fysiske placering, låser op for mere indhold alt efter abonnement-type.

Løsningen hedder Foli – og via denne løsning tilbydes virksomheder, cafeer, hoteller, venteværelser etc. de seneste magasiner digitalt.

App’en The Silent History er efterhånden velkendt. Med udgangspunkt i lokation låser den op for ekstramateriale i den bog, men er ved at læse på ens iPad eller iPhone.

Nu er er der kommet en ny tjeneste, der bruger lidt af den samme teknologi, men som i stedet fokuserer på magasiner og ugeblade.

Foli har udviklet en app, der tilbyder virksomheder, cafeer, hoteller, osv. et udvalg af digitale magasiner og andre tilbud, der kun er tilgængelig, hvis man befinder sig fysisk på det pågældende sted – Samtidig får man adgang til alt andet indhold på Foli.

Tjenesten tilbyder også at gemme artiklerne for at kunne læse det på et senere tidspunkt. Virksomheder skal blot tilmelde sig denne tjeneste og forbrugerne henter app’en, som er gratis. Tjenesten er ny, så det er indtil videre kun tilgængeligt få steder.

Foli tilbyder adgang til titler som Vanity Fair, GQ, Wired, CountryLiving, Traveler Magazine, osv.