Design og mode skal genopdage sit oprindelige dna i en ny verden og tage sin egen rolle seriøst igen. REDISCOVER (genopdag) er derfor nøgleordet til sæsonen efterår og vinter 16/17. Alle kreative har behov for at genopdage deres egen eksistensberettigelse og rolle.

Af Pernille Kirstine Møller

Stilhed, ro og tid til eftertænksomhed er blevet nutidens luksus. Men selv om stilhed er vigtig for forbrugeren, også fremover, så er det samtidig vigtigt at kombinere stilhed med de nye og anderledes, og i nogle tilfælde spraglede og rebelske udtryk. Derfor er fremtidens design fyldt med kontraster og modsætninger. Og derfor er det nødvendigt som designer at blive inspireret på ny og opdage på ny. Men hvor gør man det i en moderne verden?

På opdagelsesrejse
At finde ny inspiration til efterår og vinter 16/17 er som at tage på opdagelsesrejse. Alle aktører i de kreative brancher er konstant på opdagelsesrejse og leder efter ny

Hovsa…

Denne artikel kræver login. Er du allerede abonnent på TID & tendenser, kan du bare logge ind herunder. Er du ikke abonnent kan du få et abonnement lige her.