I en verden hvor vi bliver overvåget, hacket og påvirket af nyhedsmedier, og hvor den politiske agenda tager udgangspunkt i ideologiske præferencer og komplekse tekniske spidsfindigheder, er der behov for en ny og mere konstruktiv tilgang til tilværelsen, design og kommunikation.

Tidsånden tilsiger et ønske om at kunne fokusere på det væsentlige i tilværelsen, på problemløsning og på en mere proaktiv og positiv tilgang. De væsentlige ting i tilværelsen handler for langt de fleste mennesker om det nære, om mennesker, tryghed, sundhed og relationer, samt at hverdagen og tilværelsen skal fungere rent praktisk. De store globale perspektiver og problemer betyder meget lidt i en hektisk hverdag, men denne hverdag konfronteres bestandigt af nyheder om katastrofer, kriser, krig og vold, hvorfor det kan være svært at bibeholde en positiv tilgang til tilværelsen og fremtiden.

Sæsonen efterår og vinter 17/18 markerer derfor tydeligt, at vi er trætte af

Hovsa…

Denne artikel kræver login. Er du allerede abonnent på TID & tendenser, kan du bare logge ind herunder. Er du ikke abonnent kan du få et abonnement lige her.