pej gruppen lancerer nu Colour Lab, der samler verdens tre største farvesystemer – Pantone, RAL og NCS – under ét tag.

Med over 30 års ekspertise i det amerikanske farvesystem Pantone og 20 års erfaring med det tyske RAL-system er pej gruppen stolte af at kunne tilføje det svenske NCS-farvesystem til sin portefølje. I den forbindelse lanceres Colour Lab, der er med til at cementere pej gruppens position som en helt central autoritet inden for farveforecasting og rådgivning.

Med Colour Lab tilbydes en bred vifte af tjenester – herunder farveprøver i forskellige materialer, konsulentydelser og undervisning inden for farveanvendelse. Disse tiltag adresserer de farvebehov, som er fælles for brancher, der arbejder med mode, interiør, møbler, køkken, byggeri og produktion, med særligt fokus på metal, træ og plast.

En dynamisk alliance
Louise Byg Kongsholm, som er administrerende direktør og ejer af pej gruppen, udtrykker glæde over lanceringen af instituttet.

“At samle flere globale farvesystemer under ét tag vil forstærke vores evne til at levere integrerede farveløsninger og rådgivning på tværs af flere farvesystemer, hvilket gør os til en stærkere og mere relevant partner i design- og produktudviklingsprocesser,” siger hun.

Kennet Vrågård, som er ansvarlig for forretningsudvikling hos NCS Colour AB, tilføjer:

”Vi er begejstrede for den dynamiske alliance, der kombinerer innovativ farvekommunikation med trendsættende ekspertise. Dette samarbejde har til formål at åbne døre til en ny dimension af kreativt farvearbejde, at strømline designprocessen og at spare værdifuld tid uden at reducere kreativiteten,”
forklarer han.

NCS har en stærk holdning til farvepræcision og deler nu viden og ekspertise med pej gruppen:

”Hos NCS Colour AB er dedikationen til farvenøjagtighed fundamental. Det er derfor, vi belægger papir med maling i stedet for at printe vores farvekollektion, hvilket sikrer stabilitet og konsistens år efter år. pej gruppens ry for at være på forkant med de seneste trends harmonerer perfekt med vores engagement i farvenøjagtighed,” forklarer Kennet Vrågård og uddyber:

“Som en officiel NCS-partner er pej gruppen nu i stand til at tilbyde endnu mere præcise farvekommunikationsløsninger. Med NCS’ nøjagtige og universelle farvekoder sikrer vi konsistens og klarhed i designprocesser på tværs af brancher.”

Foto: Unsplash