Vi er gået ind i årets sidste kvartal, så det er nu, at du skal rette blikket mod tidsånd, trends og forbrug for det kommende år.

På pej gruppens årlige Kick Off-seminar/webinar får du et unikt indblik i tidsånden i den kommende tid. Udgangspunktet er altid de nyeste analyser af tendenser, værdier og handlinger samt konkret forbrugeradfærd. Derudover gives et sammenkog af de mest kommercielle og relevante trendtemaer til mode og interiør for 2024.

Dette seminar/webinar er for hele organisationen – og gør det muligt at ramme plet i 2024. Det er både de store penselstrøg og de små detaljer, der kastes lys over, og du vil gå derfra med en tydelig retning for det kommende år. Målgruppen er direktion og beslutningstagere inden for konceptudvikling, produktudvikling, design, marketing, PR, detailhandel, nethandel og medier.

Som abonnent på TID & tendenser deltager du gratis på vores Kick Off-seminar, hvor du får tre intense timer med fakta og forventninger til det nye år  – og mulighed for at netværke med andre i livsstilsbrancherne.

Foruden oplæg fra Louise Byg Kongsholm, Mette Lykkegaard From og Pernille Kirstine Møller, vil der også være et videoindslag fra hver af de tre eksperter Anne Skare Nielsen, Jacob Holst Mouritzen og Julie Daugaard.

Læs mere om Kick Off-seminaret lige her

Foto: Unsplash